Forskere på Aalborg Universitet inddrager hjerneskadede borgere i udviklingen af deres egne robothjælpere

I udvikling af hjælpemidler - og især i udviklingen af robotter i sundhedssektoren - er fokus typisk på skader og generelle symptomer – på 'disabilities'. I dette projektet, som er et samarbejde mellem Institut for Arkitektur og Medieteknologi og Institut for Kommunikation og Psykologi - har man en anden vinkel.

Last modified: 12.09.2018

Læs mere i artiklen "Hjerneskadede i Frederikshavn udvikler deres egne robothjælpere"

Du kan også få mere at vide ved at besøge  projektets hjemmeside: Byg-selv-robot til selvhjælp

Se også: Senhjerneskadede udvikler robotter